E-jollaliiton WinterTour2018 suunnitteilla!

E-jollaliiton suunnitelmissa on järjestää jälleen talviturnee monien aikaisempien hyvien kokemusten mukaisesti. Alustavissa suunnitelmissa on kolme n.7-10 päivää kestävää leiriä, joista kaksi olisi Espanjassa ja yksi Italiassa.

Espanjan leirit olisivat joulu- ja hiihtolomalla Palamoksessa ja/tai Barcelonassa. Italian leiri olisi Torbolessa ja kohdistuu viikkoon ennen pääsiäistä ja pääsiäisen aikaan. Uuden vuoden ja pääsiäisen leireihin sisältyy myös regatta.

Leireillä on täyspäiväistä purjehdusta E-jollapurjehdukseen perehtyneen valmentajan ohjauksessa. Aamulla/illalla kevyttä lenkkeilyä tai muuta liikuntaa.

Leirit järjestetään omakustannusperiaatteella. Jokainen kustantaa itse jollan kuljetuksen (tai jollan vuokran), omat matkat, asumisen ja ruokailut. Purjehtijat asuvat valmentajan/-jien kanssa yhdessä vuokratussa asunnossa sataman tuntumassa. Valmentajakulut kuten palkkakustannukset, matkat ja asuminen ja ribikuljetus jaetaan kustannusperusteisesti osallistujien kesken.

Kalustonkuljetukseen tarvitaan vapaaehtoisia, jotta kulut pysyvät kurissa. Myös ruokahuolto on aiemmin toteutettu vapaaehtoisvoimin.

Leireillä on mahdollista osallistua pelkästään valmennukseen, esim. jos perhe on mukana ja järjestää oman majoituksen.

Nyt olemme kartoittamassa alustavaa kiinnostusta E-jollapurjehtijoiden keskuudessa. Jotta talvileirin suunnittelua voidaan jatkaa, toivomme että ilmoitatte sähköisesti to 28.10 mennessä osoitteeseen info@europeclass.fi kiinnostuksenne ja mikä leiriajankohdista kiinnostaa sekä ovatko vanhemmat käytettävissä tukitoimiin (logistiikka, kokkaus).

Otamme myös mielellämme vastaan hyvin perusteltuja muutosehdotuksia leiripaikkojen tai -ohjelman suhteen. Lisätietoja suunnitelmista voit kysellä Hannalta (Hanna Pajunen-Muhonen, puh. 040 596 5982).

Talvitreeniterveisin,

ECF Hallitus