R3/K3-kilpailun voittoon purjehti Ilari Muhonen

E-jollien kauden 2017 kolmas ranking- ja arvokisojen kolmas karsintakilpailu purjehdittiin HSK:lla A-rata-alueella 27.-28.5. Voiton vei Ilari Muhonen (EPS), toiseksi sijoittui Valtteri Uusitalo (HSK) ja kolmanneksi Filip Store (HSK). Tytöistä parhaiten purjehti kokonaiskilpailussa neljänneksi sijoittunut Martta Soini (TPS).
Lauantain harmaassa, viileässä ja kevyessä kelissä kaksi ensimmäistä starttivoittoa nappasi Valtteri Uusitalo (HSK) ja Ilari Muhonen (EPS) otti kummassakin kakkossijat ja kolmanneksi purjehtivat Elias Kilpiö (HSK) sekä Jon Wyers (HSK). Päivän viimeisessä lähdössä Ilari Muhonen otti ensimmäisen starttivoittonsa uudessa luokassaan, toiseksi purjehti Elias Kilpiö ja kolmanneksi Martta Soini (TPS).
Sunnuntaina keli oli aurinkoinen ja tuuli pysytteli samankaltaisena kuin lauantainakin. Kevyen ja vaihtelevan tuulen hallitsivat parhaiten Valtteri, Ilari ja Martta, jotka nappasivat starttivoitot päivän lähdöistä. Kokonaiskilpailun voiton vei siis Ilari Muhonen (EPS), toiseksi sijoittui Valtteri Uusitalo (HSK) ja kolmanneksi Filip Store (HSK). Tytöistä parhaiten purjehti kokonaiskilpailussa neljänneksi sijoittunut Martta Soini (TPS). Kilpailussa oli mukana 27 purjehtijaa.
Kaikki tulokset
Arvokilpailukarsintatilanne 3/3
Ranking2017 -tilanne kolmen osakilpailun jälkeen

Seuraavan kerran E-jollat kisaavat HSF:llä Hangossa 17.-.18.6., jolloin purjehditaan neljäs ranking-kilpailu.

Kuva: R3/K3 palkitut (oik.): Ilari Muhonen (EPS), Valtteri Uusitalo (HSK), Filip Store (HSK) ja Martta Soini (TPS)