VUOSIKOKOUS JA KAUDENPÄÄTTÄJÄISET LAUANTAINA 28.10.2017

E-jollaliiton vuosikokous ja kauden päättäjäiset pidetään Espoon Pursiseuran Klubitalolla lauantaina 28.10. Vuosikokous alkaa klo 15, asialistalla ovat yhdistyksen sääntömääräiset asiat (mm. kauden 2016-2017 toimintakertomus ja tilinpäätös, kauden 2017-2018 toimintasuunnitelma ja budjetti sekä hallituksen toimihenkilöiden valitseminen kaudelle 2017-2018).

Virallisen osuuden jälkeen vietetään vapaammalla ohjelmalla kauden päättäjäisiä klo 16.30:sta eteenpäin. Ohjelmassa menestyksekkään kauden juhlimista ruokailun ja mitalikakkukahvien merkeissä sekä perinteiset palkitsemiset.

TILAISUUTEEN OVAT LÄMPIMÄSTI TERVEULLEITA KAIKKI VANHAT JA UUDET E-JOLLAPURJEHTJAT PERHEINEEN! Tarjolla on mukavan yhdessäolon ja kakun lisäksi myös suolaista purtavaa. Jotta tarjottavat osataan mitoittaa oikein, toivomme ilmoittautumista VIIMEISTÄÄN 18.10. mennessä osoitteeseen: info@europeclass.fi. Ilmoitathan viestissä, kuinka monta henkilöä perheestänne osallistuu tilaisuuteen.

Ps. E-jollapurjehtijoiden huoltajat! Samassa ilmoittautumisviestissä voit myös kertoa halukkuudestasi osallistua E-jollaliiton toimintaan.

TERVETULOA MUKAVAAN E-JOLLAPORUKKAAN!

E-JOLLALIITON HALLITUS